Meniu Închide

Ce este VelaSmooth?

VelaSmooth este o terapie revolutionara, noninvaziva, de eliminare a celulitei, reprezentand o combinatie de raze infrarosii, role mecanice, radiofrecventa si vacuum pulsant.

Celulita este o problema ce afecteaza in special femeile si se manifesta prin formarea de celule adipoase. Acestea suntincapsulate de catre tesutul conjunctiv care determina multiplicarea si cresterea in volum a lor. Efectul combinat este impingerea pielii in sus si crearea aspectului de “coaja de portocala”. Aspectul neplacut al pielii este cel mai des inatlnit la nivelul soldurilor, coapselor, abdomenului si genunchilor.

Programari telefonice

Cum actioneaza VelaSmooth?

VelaSmooth incalzeste pielea in profunzime iar vacuumul si rolele mecanice manipuleaza si netezesc pielea pentru a facilita livrarea sigura a energiei catre tesuturile din profunzime. Impreuna conduc la cresterea metabolismului si a drenajului limfatic, cu consecinte directe asupra reducerii stratului de grasime.

Beneficiile terapiei consta in reducerea circumferintei zonei tratate si un aspect mult mai neted al pielii in zona tratata.

Aparatul poate fi folosit cu succes atat pe zone mici cat si pe zone mari datorita celor doua aplicatoare: aplicatorul de fata si contur si aplicatorul corporal.

Cui se adreseaza VelaSmooth?

Aceasta terapie revolutionare se adreseaza tuturor femeilor ce doresc sa scape de “coaja de portocala” si sa aiba o piele neteda, tonifiata. Expresia “sa te simti bine in pielea ta” nu a fost niciodata mai potrivita.

*Disclaimer:  Rezultatele pot diferi de la persoana la persoana, in functie de carcteristicile particulare ale fiecaruia.

Preturi VelaSmooth®

Tipul zonei tratate

Pret (per sedinta)

Zona mica (brate, gambe sau solduri)

175 lei

Zona mare (coapse fata + spate sau abdomen)

250 lei

Call Now Button