Meniu Închide

Ce este VelaShape?

VelaShape este un tratament de remodelare corporala non-invaziv cu rezultate deosebite in reducerea circumferintei si a celulitei zonelor tratate. Acesta va ajuta sa obtineti un corp remodelat si bine conturat in cca. 3 sesiuni de tratament, facandu-va sa aratati si sa va simtiti mai tanara. Cel mai important aspect este ca face toate acestea fara sa creeze vreun disconfort.

Programari telefonice

Cum actioneaza VelaShape?

Tehnologia VelaShape combina razele infrarosii, radiofrecventa bipolara si vacuumul pentru incalzirea in profunzime a celulelor grase, a tesutul conjunctiv si a fibrelor de colagen. Acest mod de incalzire stimuleaza formarea de noi fibre de colagen si elasten si are ca efect reducerea localizata a laxitatii pielii, circumferintei si o imbunatatire generalizata a structurii si texturii pielii.

Tratamentul anticelulita cu VelaShape poate fi efectuat pe gat (sub barbie), brate, copase, fese si talie. Majoritatea pacientelor descriu tratamentul cu VelaShape ca pe o incalzire a tesutului in profunzime, parametrii tratamentului fiind usor ajustabili pentru asigurarea unei experiente placute. Senzatia de caldura poate fi resimtita pana la cateva ore dupa incheierea sedintei, iar la unele femei pot aparea pete rozalii in zona de tratament care pot persista pana la cateva ore.

zone tratament velashape

Top 3 beneficii VelaShape

1. Reducerea non-chirurgicala a grasimii chiar si pentru cea persistenta in ciuda eforturilor depuse pentru slabire prin actiunea combinata a radiofrecventei si razelor infrarosii care topesc grasimea fara sa dauneze tesuturilor adiacente.
2. Imbunatatirea tonusului pielii si reducerea celulitei prin stimularea producerii de colagen prin incalzirea usoara a pielii si tesuturilor cu efect vizibil asupra texturii si fermitatii pielii.
3. O completare a procedurilor de remodelare corporala pentru ca poate fi folosita in combinatie cu liposuctia chirurgicala, cu radiofrecventa hexapolara sau criolipoliza sporind si definitivand rezultatele.

 

*Disclaimer:
Rezultatele pot diferi de la persoana la persoana, in functie de carcteristicile particulare ale fiecaruia.

Preturi VelaShape®

Tipul zonei tratate

Pret (per sedinta)

Zona mica (brate, gambe, solduri)

325 lei

Zona mare (coapse fata + spate, abdomen, solduri)

400 lei

Call Now Button