Meniu Închide

Vacuum anticelulitic

VACUUM ULTRAFIT

In cele ce urmeaza ne face placere sa va prezentam aparatul VACUUM ULTRAFIT .
Vacuumarea este unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru celulita de toate gradele (de la gradul 1 pâna la stadiul de macronoduli), prin care se reuseste spargerea si antrenarea celulelor grase care dau acel aspect de «coaja de portocala». Se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta în tesuturi, precum si toxinele, favorizându-se drenajul limfatic.
end1Este un aparat usor de utilizat, cu programe variate si functii menite sa rezolve toate problemele de estetica ale corpului: celulita, remodelare, slabire, drenaj limfatic, ridicare si reconturare sani, fermitate, redesenarea liniei corporale. Totodata, cu acest tip de aparat se poate executa liftarea si diminuarea totala a «barbiei duble» (inestetica gusa).

Terapia cu vacuum nu se limiteaza doar la arderea grasimilor si dislocarea lor, ci si la scaderea considerabila în centimetri si ameliorarea vergeturilor. Stimuleaza mecanismele naturale ale corpului în lupta împotriva celulitei, restabilind end2tonusul si fermitatea pielii. De asemenea genereaza o impulsionare a circulatiei limfatice ale carei beneficii se traduc prin o reducere a retentiei de apa si o stare de bine de invidiat.
Sa nu uitam ca o caracteristica moderna a femeii perfecte este si un bust generos. VACUUM ULTRAFIT detine si accesorii pentru tratamente de tonifiere si marire bust. Cupele pentru acest tip de tratament sunt de dimensiuni diverse si au, pe lânga functia de aspiratie, si una de vibromasaj, conferind un plus de valoare tratamentului.
VACUUM  ULTRAFIT prezinta linii atipice, sofisticate, într-un design compozitional demn end3de creativitatea italiana, ascunde o alta tehnologie revolutionara în endermologie: sistemul P.P.P.
Ce aduce  ULTRAFIT nou este alternanta perioadelor de presiune: succesiunea Presiune negativa (vacuum) – Pauza – Presiune pozitiva (compresie) stimuleaza limfodrenajul creând efectul de defibrozare si de împrastiere a microgranulelor celulitice.

Rezultate imediate, dupa o terapie completa:
Vacuum :
• scadere in centimetrii 10 – 12 cm dupa un singur tratament ;
• spargerea nodulilor celulitici ;
• scaderea unui grad de celulita/ tratament complex.

Beneficii:
Prin adancimea la care lucreaza, acesta reuseste sa sparga micro si macro nodulii celulitici, ajutand de asemenea la disparitia aspectului de coaja de portocala chiar dupa primele 2-3 sedinte. Prin stimularea circulatiei limfatice si venoase, a schimbului celular si datorita produselor folosite in timpul tratamentului, pielea isi redobandeste luminozitatea si fermitatea.

Recomandari
In toate tipurile de celulita – fibroasa, edematoasa, mixta, in orice grad de avansare de la I – IV; in tratarea /ameliorarea obezitatii; reda fermitate pielii.

Call Now Button