Meniu Închide

Terapie ultrasunete

Aparatul cu ultrasunete Cell-Free utilizat de salonul nostru este destinat in special tratamentelor corporale  si faciale legate de:

Atenuarea nodulilor celulitici si reconturarea/distrugerea adipozitatilor localizate (asa numitele pernite de grasime), distrugere obtinuta prin actiunea mecano-termica a aparatului cu ultrasunete, actiune care duce pana la dizolvarea adipozitatilor, facandu-le astfel mult mai usor de eliminate din organism.
Imbunatatirea elasticitatii tesuturilor, prin patrunderea in profunzime a produselor profesionale aplicate pe corp, cum ar fi creme si lotiuni de remodelare, cu efect anticelulitic, de fermitate sau vergeturi, accelerarea circulatiei sanguine si a hidratarii in profunzime a pielii.
• Aparatul cu ultrasunete are si programe faciale pentru ochi si contur facial, efectuand tratamente de lifting facial, anticearcan, depigmentare prin eliminarea acumularilor de melanina.

Stimulii sonori reprezinta o terapie non-invaziva si foarte sigura. Ultrasunetele din industria beauty exploateaza aceeasi tehnologie folosita de doctori pentru scanarile prenatale, dar in industria beauty ultrasunetul va penetra cativa milimetri mai profond pentru a ajunge la tesutul adipos unde celula este captiva.

Ce sunt ultrasunetele si in ce zone pot fi folosite?

Ultrasunetele produse de aparatul UltraSONO CELL FREE utilizeaza intensitati reduse si frecvente inalte (de la 1 Mhz – 3 Mhz, adica de peste 1 milion de vibratii pe secunda), de aceea vibratiile lor nu pot fi auzite de urechea umana, le simtim doar datorita caldurii interioare generate. Ele au insa capacitatea de a stimula functiile celulelor si de a intari capacitatea tesuturilor, creand micro-vibratii cu efect de incalzire si de topire a grasimilor.

Cum functioneaza ultrasunetele?

Ultrasunetele fac celulele sa oscileze si sa genereze caldura in profunzime. Daca tesutul este incalzit la 40-45 grade Celsius, el va intra intr-o stare in care creste circulatia, scade inflamatia cronica (daca exista). De asemenea, daca intensitatea este suficient de inalta se poate produce fenomenul de cavitatie. Acesta consta in formarea unor bule de aer microscopice in tesut care apoi se contracta brusc (implodeaza) eliberand energie. Acest fenomen produs la intensitati mici ajuta la accelerarea repararii tesuturilor si a membranelor celulare. Bulele de aer care implodeaza  contribuie la eliberarea celulelor grase din fibrele de colagen si la dizolvarea lor, ele fiind preluate apoi de sistemul limfatic si eliminate din organism. Fenomenul este unul de mica intensitate, stabil si sigur care nu poate afecta negativ tesuturile.

S-a descoperit ca muschii si oasele absorb mai multa energie ultrasonica decat alte tesuturi heterogene pt ca reflecta mult mai bine undele sonore longitudinale, transformandu-le in unde transversale care creeaza efect de masaj cald. Ultrasunetele creeaza MICROVIBRATII invizibile, localizate profound in interiorul celulelor, spargand depozitele de grasime, asa cum tonalitatea ridicata a unei cantarete de opera poate sparge un pahar. Undele ultrasunete vibreaza de un milion de ori pe secunda, ducand la efect da curatare a grasimilor si de incalzire. Ultrasunetele simuleaza efectul unei diete, prin topirea grasimilor si eliminarea acestora din organism.

Tratamentul sonic se poate aplica pe toate zonele ce necesita slabire: abdomen, solduri, fund, coapse, brate, barbie.

Promulgarea undelor ultrasunete ajuta la controlul oxidarii celulare si la activarea melaninei sub piele. Astfel, ultrasunetele au efect de inalbire. Experimentele efectuate in acest sens au condus la concluzia ca ultrasunetele fac melanina sa treaca prin vasele de sange ori sistemul limfatic in rinichi si este eliminata din corp prin urina.

Rezultate ultrasunete:
• tratament anticelulitic prin inmuierea nodulilor celulitici si eliminarea lor;
• reconturare a adipozitatilor localizate;
• remodelare corporala prin eliminarea toxinelor din organism,
• reda fermitatea, luminozitatea si elasticitatea pielii;
• efect antivergeturi prin uniformizarea culorii epidermei;
• efect de lifting prin stimularea activitatii celulare si activarea melaninei de sub piele;
• realizeaza o profunda sonoforeza – ultrasunetele maresc de cateva ori eficienta ingredientelor active a produselor profesionale aplicate cu efect anticelulitic, antivergeturi, de fermitate sau hidratare;
• activeaza microcirculatia cutanata prin actiunea termica si relaxeaza zonele incordate.
• Sonoforeza – presiunea acustica direct exercitata de undele acustice care traverseaza gelurile sau cremele aplicate, aproape ca se vor evapora sub actiunea ultrasunetelor.
• Efect defibrozant pentru tratarea ridurilor si vergeturilor.
• Efect de stimulare metabolica – actiunea energiei sonore are un rol important asupra activarii metabolismului celular, deci a activarii de fibroblastii necesari producerii de colagen. Activarea micro-circulatiei prin actiune termica si presiune acustica, care provoaca o vaso-dilatatie a retelei sanguine aferente microcirculatiei cutanate.Alte efecte pozitive obtinute cu ajutorul ultrasunetelor:– este stimulata eliberarea toxinelor din celule si transferarea lor in sistemul limfatic;
– pentru fracturi osoase, micsoreaza timpul de vindecare.

Contraindicatii: boli cardiace, boli ale pielii, spasmofilie, epilepsie, stimulator cardiac, implant metalic, tumori maligne, convalescenta dupa o operatie, tensiune arteriala anormala, varice pe zonele de tratament, sarcina, menstruatie, la mai putin de 1/2 ora de la servirea mesei.

Call Now Button