Meniu Închide

Safyre Sculptor – remodelare corporala

Ce este Safyre Sculptor?

Safyre Sculptor este echipamentul de ultima generatie ce utilizeaza cu eficienta tehnologia radiofrecventei pentru obtinerea de rezultate remarcabile in rejuvenarea faciala si remodelarea corporala. Cu ajutorul radiofrecventei, aparatul imbunatateste calitatea pielii si stimuleaza colageneza, practic sterge urmele trecerii timpului.

Safyre este produs de renumita companie Cocoon Medical care a dezvoltat criolipoliza si epilarea definitiva laser. Ambele tehnologii de top in remodelare corporala si frumusete sunt disponibile in cadrul salonului Perfect Contur.

Programari telefonice

Cum actioneaza Safyre Sculptor?

Rejuvenare faciala – Safyre produce incalzirea la nivelul dermei, incalzire ce stimuleaza producerea de colagen si determina o elasticitate imediata si o imbunatatire notabila a calitatii tesutului. Ridurile sunt reduse si pielea devine mai luminoasa si tonifiata.

Cu ajutorul modului de lucru facial si a aplicatorilor speciali aparatul are rezultate excelente in:

Remodelare corporala – elimina celulita si tonifiaza de la prima sedinta prin activarea fibrelor de elastina si colagen. Prin actiunea sa Safyre reduce tesutul adipos si creste fermitatea pielii. Safyre actioneaza in 3 faze:

Din punct de vedere al rezultatelor obtinute, Safyre Sculptor dezvoltat de Cocoon Medical este omologul Velashape III.

*Disclaimer:  Rezultatele pot diferi de la persoana la persoana, in functie de carcteristicile particulare ale fiecaruia.

Avantajele terapiei cu Safyre:

Prin aplicarea tratamentelor in sinergie, conform protocoalelor Cocoon Medical - Safyre Sculptor + Criolipoliza Cooltech - se pot obtine diminuari/reduceri semnificative ale stratului adipos.

Contraindicatii terapie cu Safyre:

In general terapia cu radiofrecventa are contraindicatii minime. Tratamentul cu Safyre nu este recomandat femeilor insarcinate, femeilor care alapteaza, persoanelor cu boli cardiace grave sau celor cu afectiuni neuromusculare.

Pagina producator: http://www.cocoonmedical.com/en/products/safyre/

Call Now Button