Radiofrecventa hexapolara

Ce este radiofrecventa?

Radiofrecventa multipolara (tri sau hexi) reprezinta cea mai recenta aplicatie a tehnologiei undelor radio ce permite tratarea nechirurgicala, neinvaziva si fara durere a celulitei, reglarea producerii colagenului si recapatarea aspectului de piele intinsa.

Cum actioneaza radiofrecventa hexapolara?

actiunea radiofrecventei in eliminarea celulitei

Aparatul livreaza energie in cantitatea optima si focusata la nivelul tegumentului si a depunerilor adipoase subcutanate, aceasta patrunzand la o adancime bine controlata si focalizata strict pe zona de tratament cu ajutorul celor 6 electrozi dispusi in forma de cerc. Precizia radiofrecventei determina o eficienta marita, rezultate imediate, vizibile chiar dupa primul tratament, tratamentul fiind unul neinvaziv si placut in acelasi timp.

Prin incalzirea pielii si a stratului subcutanat, fibrele elastice ale pielii – colagenul si elastina se contracta, rezultatul fiind o piele vizibil mai ferma.

Incalzirea celulelor adipoase accelereaza metabolismul natural si determina reducerea dimensiunii lor prin fortarea acestora sa secret acizi grasi (grasime lichefiata) care este apoi preluata de sange si eliminata pe cale naturala, rezultand reducerea aspectului celulitei si a depozitelor de grasime localizata.

Beneficiile radiofrecventei

  • tehnologie RF multipolara avansata
  • tratamente neinvazive, eficiente si sigure
  • rezultate optime si rapide prin stimularea colagenului
  • versatilitatea tratamentului cu ajutorul celor 3 aplicatoare de marimi diferite
  • ergonomia si facilitatea utilizarii aparatului