Meniu Închide

Radiofrecventa hexapolara

Ce este radiofrecventa hexapolara?

Radiofrecventa multipolara (tri sau hexi) reprezinta cea mai recenta aplicatie a tehnologiei undelor radio ce permite tratarea nechirurgicala, neinvaziva si fara durere a celulitei, reglarea producerii colagenului si recapatarea aspectului de piele intinsa.

Radiofrecventa hexapolara este cea mai eficienta datorita intersectiei multiplelor campuri electromagnetice ce permite eliminarea celulitei.

Programari telefonice

Cum actioneaza radiofrecventa hexapolara?

Aparatul livreaza energie in cantitatea optima si focusata la nivelul tegumentului si a depunerilor adipoase subcutanate, aceasta patrunzand la o adancime bine controlata si focalizata strict pe zona de tratament cu ajutorul celor 6 electrozi dispusi in forma de cerc. Precizia radiofrecventei determina o eficienta marita, rezultate imediate, vizibile chiar dupa primul tratament, tratamentul fiind unul neinvaziv si placut in acelasi timp.

Prin incalzirea pielii si a stratului subcutanat, fibrele elastice ale pielii – colagenul si elastina se contracta, rezultatul fiind o piele vizibil mai ferma.

Incalzirea celulelor adipoase accelereaza metabolismul natural si determina reducerea dimensiunii lor prin fortarea acestora sa secret acizi grasi (grasime lichefiata) care este apoi preluata de sange si eliminata pe cale naturala, rezultand reducerea aspectului celulitei si a depozitelor de grasime localizata.

Beneficiile radiofrecventei

Call Now Button