Meniu Închide

Tratament Oxigen Hiperbaric

Ce este terapia cu oxigen hiperbaric?

Terapia cu oxigen hiperbaric are ca inspiratie efectele benefice ale camerelor hiperbarice folosite la scafandrii si utilizate apoi in tratarea altor afectiuni medicale. Pe scurt terapia consta in aplicarea de oxigen la o presiune mai mare decat cea atmosferica pentru a facilita penetrarea tesuturilor. Terapia este privita ca o alternativa la tratamentele mai invazive cum ar fi injectarea de toxina botulinica sau acid hialuronic.

Programari telefonice

Cum functioneaza terapia cu oxigen hiperbaric?

structura ten tanar si matur

Oxigenul este esential in hranirea celulelor, insa cu timpul acesta ajunge din ce in ce mai greu din cauza incetinirii circulatiei capilare. Pentru a compensa deficitul, oxigenul este intodus in celulele epidermei prin presiune pulsanta impreuna cu alte ingrediente active in hranirea acestora. Acestea determina revitalizarea colagenului a acidului hialuronic iar tenul capata elasticitate, fermitate, vitalitate si luminozitate.

Terapia cu oxigen hiperbaric furnizeaza din exterior oxigenul si nutrientii pe care vasele sangvine capilare nu le mai pot furniza din cauza atrofierii. Terapia se realizeza cu sistemul High-Tech OXY2 si se desfasoara in 3 pasi:
  • OXY Injection – “injectarea” cu oxigen de puritate ridicata (98%) sub presiune dubla. Curata tenul, il oxigeneaza, inlatura celulele moarte si deschide porii, el redevine luminos si vitalizat.
  • OXY Spray/Aerograf – permite combinarea oxigenului pur cu produse cosmetice cu ingrediente active. Reda densitatea retelei de colagen, accelereaza regenerarea celulara si reface elasticitatea tenului.
  • Oxy Mask – acopera intregul chip cu o masca de oxigen pur, care este inhalat prin fiecare por al pielii. Protejeaza colagenul de degradare si ajuta la netezirea vizibila a pielii.
puritate terapie oxigen hiperbaric
Terapia cu oxigen hiperbaric are nevoie de un numar de minim 6 sedinte pentru rezultate spectaculoase.
Specialist terapii Perfect Contur

Tipuri de tratamente cu sistemul High-Tech OXY2

Tratamentul de rejuvenare este ideal pentru estomparea semenlor de imbatranire prematura, reducere a liniilor fine si redefinirea conturului fetei. Poate fi folosit de la 15 pana la 80 de ani datorita efectului de reintinerire sau pastrare a tineretii. Acest tratament asigura un nivel optim de hidratatre, diminuarea pungilor si a cearcanelor pronuntate, creste luminozitatea tenului, creeaza stralucire. Tratamentul de rejuvenare este extrem de util persoanelor care fumeaza deoarece atenueaza din efectele nocive asupra tenului. Tratamentul pentru claritate/puritate este ideal pentru tenul acneic, gras sau mixt cu porii dilatati deoareec reface textura naturala a pielii. Sub folosite ingrediente active precum zinc, synergie active, multiminerale, uree. Tratamentul pentru stralucire si catifelare este ideal pentru tenul cu pete pigmentare si sau aspect neuniform. Alaturi de oxigen mai sunt adaugate vitamina C, uree si ulei hidratatnt care vor da tenului stralucire si vitalitate. Tratamentul extra-booster foloseste un coktail de vitamine si ingrediente active pentru detoxifierea accelerata a pielii, eliminarea cearcanelor pentru un ten cu aspect radiant si intinerit. Tratamentul colagen-booster reduce semnificativ semenle de imbatranire, a liniile fine si ridurile, cu efect de lifting. Acest tip de tratament imbunatateste volumul si textura pielii prin folosirea principiilor active ca vitamina C, multivitamine si multiminerale, colagen, elastina, acid hialuronic si kashmir.

Ce obtii prin terapia cu oxigen hiperbaric?

Sistemul High-Tech OXY2 produce oxigen cu o puritate de 98% pe care il introduce in straturile profunde ale pielii impreuna cu ingrediente active: acid hialuronic, vitaminele A, C, E, colagen, elastina, uree, extract de caviar. Acest mix de substante actioneaza de la exterior spre interior pentru remedierea ridurilor profunde, pielii imbatranite, acneeei, petelor pigmentare, cearcanelor si cresterea elasticitatii pielii.

Efectele utilizarii terapiei oxigen hiperbaric cu coktail de substante active sunt:

*Disclaimer:   Rezultatele pot diferi de la persoana la persoana, in functie de carcteristicile particulare ale fiecaruia.

Eficienta terapiei cu oxigen hiperbaric dovedita prin studii:

Cornwall Dermatology Research – Anglia confirma ca moleculele de oxigen patrund prin presiunea hiperbarica in derm de 3 ori mai rapid decat cele aduse de sistemul sanguin.

Institutul de biotehnologie medicala Fraunfhofer – Germania dovedeste ca formarea depozitelor de nutrienti care asigura un ten proaspat si hidratat este de 60 de ori mai rapida prin tratament cu oxigen.

Dr. Frederic Brandt – Dermatolog in Miami la Advanced Cosmetic Dermatology si Dr. Bradford Katchen – Dermatolog New York la Skin Care Lab – s-au declarat convinsi de rezultatele obtinute in urma  tratamentului cu oxigen hiperbaric.

Call Now Button