Microdermabraziune

Terapia microdermabraziune

In cele ce urmeaza ne face mare placere sa va prezentam o terapie care se executa cu mare succes toamna-iarna. Aceasta terapie se numeste microdermabraziune. La centrul de remodelare corporala PerfectContur, microdermabraziunea faciala sau corporala se poate realiza si cu tratament vacuumatic, rezultatele fiind astfel mult mai bune si mai de durata.

Microdermabraziunea exfoliaza primul strat de celule de la nivelul pielii folosind capete de tratament cu cristale de diamante. Realizeaza o delicata exfoliere a pielii si in acelasi timp intareste sistemul imunitar al celulelor din primul strat de epiderma intr-un mediu steril si controlat. Spre deosebire de metoda clasica de microdermabraziune, tehnica folosirii cristalelor de diamant indeparteaza anumite riscuri cum ar fi o exfoliere exagerata, inhalarea cristalelor de pe capetele de tratament, nu cauzeaza iritatii ale pielii sau reactii alergene. Dupa doar un singur tratament, veti observa cum pielea devine mai luminoasa, catifelata si curata.

Folosit in mod regulat tratamentul confera pielii un aspect tineresc, sanatos si radiant. Rezultatele sunt vizibile imediat si absolut incantatoare.

Functii:
1. Capetele de tratament sunt flexibile si se adapteaza fiecarui tratament.
2. Precizie. Cele 9 capete diferite de microdermabraziune au varf de cristale de diamant de diferite marimi pentru a permite o tratare completa si complexa a problemelor, inclusiv cele din zona ochilor sau din zona narilor. Selectarea capatului de tratament potrivit pentru fiecare tratament, impreuna cu forta de vacuum permite o microdermabraziune exacta si foarte bine controlata.
3. Puteti realiza chiar tratamente de microdermabraziune pe intreg corpul, impotriva acneei sau pentru combaterea aspectului capitonat al pielii, cauzat de celulita.
4. Durabilitate: Cristalele de diamant sunt extrem de rezistente permitand o viata lunga a capetelor de tratament.
5. Siguranta: Eliminand cristalele de aluminiu anodizate, este eliminat si riscul ca in piele sa ramana impregnate in piele. Nici cosmeticiana si nici clienta nu vor mai fi nevoite sa inhaleze praful scos de cristalele de aluminiu si, in acelasi timp, camera in care se realizeaza tratamentul ramane curata. Tratamentul este complet non-invaziv, nedureros si poate fi realizat intr-un timp foarte scurt.

Rezultate: Cand stratul superficial de celule moarte ale pielii este indepartat si tenul ramane curat, catifelat si luminos, intreaga activitate a celulelor epidermei este accelerata si sinteza de colagen creste.

Probleme tratate prin microdermoabraziune + vacuum:
1) Acnee
2) Pigmentari inestetice cauzate de expunere la soare(pistrui)
3) Cicatrici
4) Vergeturi
5) Riduri
6) Elimina urmele lasate de pojar
7) Elimina toxinele si deseurile metabolice
8) Imbunatateste elasticitatea pielii
9) Confera fermnitate tesuturilor
10) Indeparteaza toxinele din sistemul limfati