Mezoterapie virtuala

Ce este mezoterapia virtuala?

MesoSonix este cel mai nou aparat de mezoterapie virtuala, lansat in Romania in august 2016 de catre Rowe si aduce ca inovatie in estetica imbinarea a 4 terapii:

  • Mezoterapie virtuala
  • Tratament ultrasunete
  • CrioCool
  • Terapie LED

Cum actioneaza MesoSonix?

Mezoterapia virtuala actioneaza prin combinarea electroporatiei cu electroosmoza si poate fi efectuata facial (recontureaza ovalul facial, atenueaza ridurile, avand efect de liposuctie, reda luminozitatea prin diminuarea petelor de pigment) sau corporal (efect in atenuarea celulitei si cresterea tonusului pielii). Aceasta terapie nu implica ace sau perioada de recuperare, este una dintre putinele terapii care actioneaza la nivelul dermului si permite introducerea de substante active pentru tratament.

mesosonix aparatul Prin cele doua componente ale sale electroporatia (ce mareste porii epidermei pana la 400 de ori si ii creste permeabilitatea) si electroosmoza (impinge substantele active in straturile profunde ale pielii) aplicatiile corporale si faciale au rezultate vizibile instantaneu, practic regenereaza fibrele de colagen si elastina.

Mezoterapia virtuala MesoSonix foloseste simultan 2 tipuri de curent: curentul alternativ pentru electroporatie care intensifica fluxul sangvin tranzitoriu si curentul galvanic (continuu) care faciliteaza transferul spre interiorul tesuturilor a substantelor ce au capacitatea de descompunere in ioni activi, sporind metabolismul celular.

Tratamentul ultrasunete are o actiune mecano-termica cu microvibratii din spectrul ultrasunetelor ce pentereaza longitutdinal 3-4 cm in grasimea subcutanata si disperseaza celulele grase calcifiate.

CrioCool sau dermocrioforeza raceste superficial zona tratata determinanad aparitia unor efecte de termoreglare ce favorizeaza regenerarea celulalara. Reduce tensiunea, elimina o parte din efectele stressului si combate celulita, avand un efect deosebit asupra senzatiei de „picioare grele”.

Terapia LED asista la arderea grasimilor si stimularea sistemului imunitar, micsorant retentia de apa si toxine in tesuturi. Desi se asemana cu laserul, aceasta terapia actioneaza pe suprafete mai mari, are o putere mai mica astfel incat nu distruge tesuturile, ci doar stimuleaza un raspuns de autovindecare. Are rezultate in productia de colagen si rol ajutator in tratarea ridurilor si in tonifierea musculara.