Meniu Închide

Masaj lumanari calde

SPA RITUAL HOT CANDLE MASSAGE
RITUAL DE RELAXARE VEGAN-MASAJ CU OIL CANDLE
Masajul cu lumanari calde ” SPA RITUAL Massage Oil Candle” contine toata magia unei lumanari de masaj care se topeste intr-un elixir cald pretios, subtil parfumat, pentru a calma corpul si spiritul.
hotcandle3Formula compozitiei acestei lumanari se concentreaza pe ingrediente cu virtuti cosmetice pretioase, folosite in masaje, inca din timpuri stravechi, pentru a relaxa muschii incordati si articulatiile, sau pentru a calma suprafetele iritate.
Intr- o atmosfera relaxanta, imbogatita de lumina difuza a lumanarii si aromata cu parfumul ingredientelor speciale continute, Lumanarea “SPA RITUAL Massage- Oil Candle” iti da un sentiment unic de stare de bine fizica si psiho-senzoriala : piele catifelata si neteda, energii echilibrate la nivelul corpului, recastigarea unei bune dispozitii si in scurt timp, o senzatie de implinire, ca si cum fiecare particica a corpului si a mintii nu are alta alternativa decat relaxarea completa…
In functie de stare sufleteasca puteti folosi :-HOT CANDLE- SPA RITUAL INFINITELY LOVING cu Iasomie, SPA RITUAL INSTINCTUAL cu Ghimbir, SPA RITUAL LOOK INSIDE cu Frankincense sau SPA RITUAL CLOSE YOUR EYES cu Muscata

spa

Pret terapie: 60 minute – masaj SPA RITUAL HOT CANDLE- relaxare – 90 lei
Lumineaza si improspateaza spatiul personal utilizand lumanarile din SOIA SPA RITUAL,hotcandle4 realizate cu uleiuri esentiale pure si esente din plante atent selectionate. Fiecare lumanare este realizata manual intr-un recipient din sticla reciclata si are un fitil din bumbac 100%, fara plumb, ce arde pana la 50 de ore.
Lumanare produsa cu ingrediente VEGANE provenite din surse sigure, biodegradabila,fara coloranti sintetici sau petrochimici.

Call Now Button