Meniu Închide

LPG Cellu M6 Endermologie

Ce este LPG Cellu M6 Endermologie?

LPG Cellu M6 este o tehnologie inovatoare, non-invaziva, care stimuleaza celulele in mod natural. Utilizata de peste 30 de ani in peste 110 de tari, aceasta metoda revolutionara a ajutat milioane de oameni sa-si remodeleze corpul. aparatul a fost dezvoltat in Franta si permite aplicarea tratamentelor enedermologice de inalta eficienta in remodelarea corporala si reducerea celulitei.

Programari telefonice

Cum actioneaza LPG Cellu M6?

Tratamentul se realizeaza cu ajutorul unui capat de tratament brevetat, dotat cu o rola si un sistem de aspiratie secventiala. Aceasta combinatie unica stimuleaza tesutul conjunctiv, determinând eliberarea grasimii stocate. În acelasi timp, se activeaza metabolismul celular si drenajul limfatic.

Un tratament complet personalizat

Tehnologia LPG Cellu M6 permite o personalizare completa a tratamentului. Specialistul nostru va adapta parametrii in functie de nevoile specifice fiecarui corp, tinând cont de tipul de piele, zona de tratament si obiectivele dorite.

Tratamente LPG Cellu M6:

Beneficii LPG Cellu M6

lpg cellu m6 enedermologie
Play Video about lpg cellu m6 enedermologie

Rezultate dovedite LPG Cellu M6

Eficacitatea LPG Cellu M6 a fost demonstrata clinic prin numeroase studii. Te poti convinge singur de rezultatele uimitoare consultând fotografiile inainte – dupa efectuarea unui tratament complet. prin tratament complet se intelege efectuarea numarului de sedinte si frecventa stabilite de terapeut.

lpg cellu m6 celulita fund inainte lpg cellu m6 celulita fund dupa
lpg cellu m6 celulita fund inainte lpg cellu m6 celulita fund dupa
lpg cellu m6 celulita fund inainte lpg cellu m6 celulita fund dupa

*Disclaimer: Rezultatele pot diferi de la persoana la persoana, in functie de carcteristicile particulare ale fiecaruia.

Preturi LPG Cellu M6

Pachet

Pret

1 sedinta de 30 minute

110 lei

5 sedinte de 30 minute

420 lei

10 sedinte de 30 minute

800 lei

20 sedinte de 30 minute

1.370 lei

1 sedinta de 45 minute

140 lei

5 sedinte de 45 minute

545 lei

10 sedinte de 45 minute

1.050 lei

20 sedinte de 45 minute

1.970 lei

* Minutele aferente sedintelor individuale sau din pachete, neconsumate din diferite motive, nu se reporteaza, nu se cumuleaza cu alte terapii.

Call Now Button