Meniu Închide

Impachetari Corporale

Împachetari la tunelul cu raze infrarosii; terapii combinate; împachetari cu termocream si fango

Termoterapia consta in introducerea clientei la tunelul cu raze infrarosii. Aceasta procedura duce la arderea extrem de rapida a tesutului adipos, cu grasime, producând slabirea in diametru. De asemenea, prin termoterapie se realizeaza o crestere semnificativa a metabolismului celular si a procesului de transpiratie.
Termoterapia este un procedeu care produce efecte vizibile chiar dupa prima sedinta mai ales in combinatie cu alte tratamente : electrostimularea (clientei i se aplica mai intâi electrozii dupa care este introdusa la tunelul cu raze infrarosii), impachetari cu geluri sau creme puternic reductoare, cu produse pe baza de namol sau alge marine.
O sedinta de tratamete combinate (electrostimulare + termoterapie) duce la pierderea rapida in centimetri, existând “riscul” ca dupa o experienta de acest gen sa plecati cu hainele mult mai largi pe dvs. !

Împachetari
Procesul de impachetare corporala este un tratament ce ajuta la scaderea in centimetri, la modificarea formei si conturului corporal precum si la intarirea si tonifierea pielii. Aceasta procedura presupune impachetarea in film osmotic sau benzi de bumbac si ulterior introducerea corpului sub termosauna, dupa aplicarea prealabila a formulelor active direct pe piele, in zonele cu probleme. Prin repetarea regulata a acestor proceduri se remodeleaza corpul, se disperseaza si se elimina toxinele ce cauzeaza celulita, pielea redevenind ferma.
La Perfect Contur impachetarile corporale pe baza de substante organice si anorganice naturale detoxifica organismul atât intern cât si extern printr-un proces trans-dermal natural, prin spargerea si eliminarea celulelor grase nedorite.

IMPACHETARI TERMOCREAM
Impachetarile tip termoceram constau in combinarea a doua proceduri: termoterapia si impachetari cu creme cu un puternic rol reducator, ajutând la eliminarea toxinelor si a apei retinute in organism, a celulitei, ameliorarea vergeturilor. Prin eliminarea toxinelor si a apei din tesuturi, pielea va fi mai elastica, mai ferma iar aspectul de coaja de portocala se va diminua evident, vergeturile se amelioreaza si se previne aparitia unora noi.
Impachetarile se realizeaza cu produse profesionale din gama Noche y Dia, cu efect de slabire si anticelulitic. Actiunea ingredientelor active continute in aceste produse este favorizata si amplificata de sauna locala cu ajutorul tunelului cu infrarosii.
Tunelul cu infrarosii este un echipament nou ce se bazeaza pe principiile vechii saune, cu mentiunea ca efectul termic este obtinut cu ajutorul razelor infrarosii, acestea patrunzând in profunzimea pielii aproximativ 3-4 cm unde se transforma in energie termica.
Prin efectele cosmetice si curative ale tratamentelor la tunelul cu infrarosii se numara:

– eliminarea mai rapida a surplusului in greutate;
– ajuta la eliminarea celulitei;
– tonifica musculature;
– prin efectul de termosudatie grabeste fenomenul de detoxificare a organismului;
– ajuta la penetrarea in profunzime a unor produse cosmetice active.

O sedinta de tratament dureaza intre 50-60 minute, pentru un program intensiv de tratament fiind recomandate 10-12 sedinte cu o frecventa de 2-3 sedinte saptamânal, iar pentru intretinere se recomanda efectuarea unei sedinte pe saptamâna.

Acest tratament presupune urmatoarele etape:

• Realizarea unui peeling corporal pentru a inlatura celulele moarte si pentru a deschide porii in asa fel incat pielea sa fie receptiva si sa absoarba cremele ce urmeaza a fi aplicate. Peelingul se face la inceputul tratamentului si apoi o data pe saptamana.
• In cea de-a doua faza, se foloseste crema de termosudatie, pentru tratamentul de termosuplete, aplicandu-se pe corp/piele intr-un strat fin printr-un masaj circular, pana cand este absorbita complet de piele. Se infasoara in film osmotic zonele pe care s-a aplicat crema de termosudatie si se sta la tunelul cu infrarosii timp de 45 minute.

IMPACHETARI FANGO
Impachetari anticelulita cu FANGO extraforte pentru slabire au in compozitie namol, alge iodate, hamei, camfor natural si saruri organice din iod.

Rezultate:

Dupa prima sedinta pielea isi va recapata elasticitatea si fermitatea iar dupa 10-12 sedinte puteti scadea pana la 5-6 cm si 3-4 kg; dupa 15-20 sedinte se poate vorbi de o remodelare extraordinara a corpului.

Call Now Button