Meniu Închide

Fotoregenerare faciala

Ce este fotoregenerarea faciala?

Terapia de fotoregenerare faciala se bazeaza pe principiul tranformarii selective a luminii in caldura cu ajutorul melaninei (pentru leziunile pigmentare) sau a hemoglobinei (pentru vasele dilatate). Acesti pigmenti absorb energia luminoasa si o convertesc in caldura (fototermoliza) fara sa afecteze structurile celulare din tegument.

Fotoregenerarea faciala SPL este o tehnologie noua in cadrul terapiilor de infrumusetare, cu rezultate mai bune si mai durabile decat cremele, masajul, dermabraziunea ori peelingul chimic, practic este comparabila cu laserul.

Programari telefonice

In cadrul tratamentelor este folosit aparatul Yperion L900 dezvoltat de cercetatori in Franta, aparat care are rezultate foarte bune si in epilarea definitiva SPL. Tehnologia SPL – Squared Pulse Light are rezultate foarte bune datorita dozei precise de impuls luminos care previne aparitia oricarei arsuri in timpul folosirii.

Cum actioneaza tratamentul de fotoregenerare faciala SPL?

SPL (Square Pulse Light, cu o lungime de unda cuprinsa intre 400 si 1000 nanometri) trateaza problemele pielii in starturile din profunzime, de la interior catre exterior prin inducerea unei temperaturi mai ridicate in aceste tesuturi. Metabolismul celular este mult accelerat de atingerea unor temperaturi de 60-65 °C ceea ce creste productia de elastina si colagen cu efect final de imbunatatire a sanatatii si calitatii tenului.

Ce poate fi tratat prin fotoregenerare faciala SPL?

Tehnologia SPL are aplicabilitate in tratarea unor probleme ale pielii cu rezultate foarte bune, de durata si fara disconfort ori perioade de recuperare. Prin fotoregenerare faciala pot fi diminuate sau chiar eliminate unele efecte ale imbatranirii: vase dilatate faciale (telangiectaziile faciale), pete (discromii ale pielii), riduri, piele uscata, etc. Printre afectiunile abordate de tehnologia SPL se numara:

Rezultate fotoregenerare faciala SPL cu Yperion

fotoregenerare faciala SPL acnee inainte fotoregenerare faciala SPL acnee dupa
fotoregenerare faciala SPL pete pigmentare inainte fotoregenerare faciala SPL pete pigmentare dupa

*Disclaimer:   Rezultatele pot diferi de la persoana la persoana, in functie de carcteristicile particulare ale fiecaruia.

Tratamentul de fotointinerire (fotorejuvenare) poate fi aplicat pe orice zona a pielii, cele mai frecvente fiind: fata, gatul, decolteul si fata dorsala a mainilor.

Numarul de sedinte necesare, implicit si durata tratamentului depinde de afectiune, de gravitatea acesteia si de raspunsul fiecarui organism la terapie. Pentru rejuvenare faciala: 6-8 sedinte in 3 – 4 saptamani, pentru acnee se va efectua cate 1 sedinta/saptamana pana la ameliorare sau vindecare totala.

Pielea devine mai tonifiata si mai uniforma incepand cu prima sedinta de tratament, iar rezultatele vor continua sa se imbunatateasca gradual, cu fiecare sedinta de tratament SPL.

Ca orice tratament prezinta riscuri, insa aceastea sunt foarte mici, marea majoritate a oamenilor nu prezinta nici un efect secundar. Unele persoane cu reactivitate crescute pot aparea senzatii de mancarime locala, roseata sau tumefierea zonei tratate. Exista si riscul epilarii zonei tratate (tehnologia SPL este folosita si pentru epilare definitiva), o depigmentare sau hipermigmentare a pielii, dar temporare.

Preturi Fotoregenerare SPL

Denumire

Pret intreg
(per sedinta)

Pret cu abonament
(per sedinta, minim 2 sedinte achitate)

Tratament Facial Depigmentare SPL – pistrui, pete solare

190 lei

95 lei

Tratament Facial Fotoregenerare SPL – antirid partial


90 lei

50 lei

Tratament Facial Fotoregenerare SPL – antirid total

190 lei

95 lei

Tratament SPL contra vaselor capilare sparte - partial

90 lei

45 lei

Tratament Facial SPL contra vaselor capilare sparte - total

190 lei

95 lei

Tratament Acnee fata


190 lei

95 lei

Tratament Acnee spate (usoara - medie - severa)


90 - 400 - 600 lei

45 - 200 - 400 lei

Tratament cuperoza/rozacee partial 1


90 lei

50 lei

Tratament cuperoza/ rozacee partial 2


190 lei

95 lei

Tratament Inchiderea porilor - partial


90 lei

45 lei

Tratament forte antirid/lifting total/ stimulare colagen


190 lei

95 lei

Regenerare derm palme/maini


250 lei

150 lei

Regenerare parti laterale gat

130 lei

70 lei

Call Now Button