Meniu Închide

Epilare definitiva laser Elysion PRO

Ce este epilarea definitiva laser?

Epilare definitiva cu laser este procedeul de indepartare a firelor de par folosind tehnologia laser. Este folosita o unda laser a carei energie luminoasa este absorbita de melanina si transformata in caldura. Temperatura ridicata distruge foliculul de par fara sa afecteze pielea sau alt tesut invecinat.

Programari telefonice

Cum actioneaza Elysion PRO in epilarea definitiva?

Pentru efectuarea procedurii de epilare definitiva laser, in salonul Perfect Contur este utilizat aparatul Elysion PRO dezvoltat de Cocoon Medical. Compania este recunoscuta pentru inovatiile sale tehnologice in domeniul terapiilor de remodelare corporala si infrumusetare. Tot in salon sunt disponibile criolipoliza Cooltech si remodelare corporala cu Safyre, ambele fiind terapii de top dezvoltate de Cocoon Medical.

Elysion PRO foloseste principiul fototermolizei selective, adica absorbtia energiei luminoase de catre melanina (pigmentul negru din firul de par). Prin fototermoliza este distrus doar foliculul de par, fara afectarea tesuturilor invecinate. Aplicatorul Elysion PRO este echipat cu tehnologia exclusivista “crystal freeze” care nu permite cresterea temperaturii la nivelul pielii indiferent de intensitate sau durata tratamentului. In plus, acest sistem de racire produce o senzatie placuta la contactul aplicatorului cu pielea, transformand epilarea definitiva intr-o activitate confortabila.

Din cauza faptului ca nu toti foliculii de par sunt in stare activa simultan sunt necesare mai multe sedinte pentru eliminarea completa a firelor de par. Numarul de sedinte este influentat de tipul pielii si tipul de par al fiecaruia. Cocoon Medical, compania producatoare a Elysion PRO apreciaza ca un numar de 3 – 8 sedinte ar duce la eliminarea definitiva a firelor de par.

Durata sedintelor de epilare cu laser depinde de zona si de pilozitatea, astfel ca poate fi de 10 minute pentru zona buzei superioare sau 60 de minute pentru picior complet.

Efectele secundare ale epilarii laser cu Elysion PRO sunt inexistente sau minime. In general nu este recomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor cu tatuaje, persoanelor cu infectii sau iritatii ale pielii, persoanelor cu probleme oncologice sau aflate sub tratament medicamentos.

Avantajele epilarii definitive cu laser Elysion PRO

Orice tip de piele este potrivit pentru epilarea definitiva cu laser Elysion PRO! Fie ca este vorba de tip I sau tip VI aparatul se adapteaza fiecaruia, obtinandu-se aceleasi rezultate spectaculoase.

Sedintele de epilare definitiva pot avea loc si vara! Spre deosebire de epilarea SPL care avea restrictii in perioada verii, tehnologia laser elimina aceasta restrictie. Astfel poti beneficia de epilarea definitiva atunci cand ai mai mare nevoie de ea – vara. Sau in orice alt anotimp crezi ca este potrivit.

Poti veni la sedinta de epilare laser si bronzata! Un alt avantaj al tehnologiei epilarii definitive cu lase este posibilitatea epilarii si dupa expunerea la ultraviolete, fie naturale, fie la solar. Acum nu mai trebuie sa alegi intre epilare definitiva si un ten bronzat, le poti avea pe amandoua!

Epilarea cu laser are rezultate … definitive! Laserul Elysion PRO distruge permanent foliculul de par aflat in stare activa. Foliculii de par care se afla in stare inactiva vor fi eliminati la urmatoarea sedinta de epilare.

Fara durere in timpul sedintei de epilare laser indiferent de zona! Spre deosebire de alte solutii de epilare (ceara la salon, SPL, IPL, etc.) nu exista durere, nici macar disconfort in timpul sesiunilor de epilare. Totul se datoreaza aplicatorului cu o suprafata optimizata de 81 mm2 si a conceptului inovator crytstal freeze. Elysium ofera doua moduri de lucru: static si dinamic, selectabile din interfata de lucru pentru a se adapta sensibilitatii la durere a fiecarei persoane in parte. Senzatia resimtita este una placuta, confortabila.

Rezultate epilare definitiva cu laser Elysium PRO

*Disclaimer:   Rezultatele pot diferi de la persoana la persoana, in functie de carcteristicile particulare ale fiecaruia.

Preturi Epilare definitiva laser Elysion® PRO - femei

Zona

Pret
per sedinta

Zona

Pret
per sedinta

Mustata

80 lei

Linie bikini

100 lei

Barbie

120 lei

Inghinal clasic

120 lei

Gat

200 lei

Inghinal total

240 lei

Perciuni

90 lei

Labii

140 lei

Fata integral

250 lei

Interfesier

80 lei

Axila

150 lei

Fese

240 lei

Antebrate

250 lei

Gambe

400 lei

Brate integral

315 lei

Coapse

450 lei

Piept

200 lei

Picior integral

690 lei

Abdomen

200 lei

Lombar

350 lei

Linie abdomen

90 lei

Spate integral

550 lei

Preturi Epilare definitiva laser Elysion® PRO - barbati

Zona

Pret
per sedinta

Zona

Pret
per sedinta

Barba

170 lei

Piept + abdomen

790 lei

Perciuni

135 lei

Umeri

340 lei

Gat

250 lei

Spate lombar

450 lei

Axila

180 lei

Spate superior

360 lei

Piept

500 lei

Spate integral

790 lei

Abdomen

360 lei

Pagina producator: http://www.cocoonmedical.com/en/products/elysion/
Call Now Button