Meniu Închide

Dermotherm – anticelulita

Ce este Dermotherm?

Dermotherm combina un sistem inovator de masaj vacumatic prin suctiune si aplicarea razelor infrarosii locale. Aplicarea masajului si a razelor infrarosii poate fi concomitenta sau individuala.

Aplicarea razelor infrarosii asupra tesutului conjunctiv de sub piele activeaza metabolismul si accelereaza eliminarea toxinelor si a grasimilor.

Programari telefonice

Cum actioneaza Dermotherm?

Masajul vacumatic prin suctiune are ca scop producerea unei mobilitati a tesutului conjunctiv, descongestionand zonele întarite si hipersensibile. Razele infrarosii locale deblocheaza circulatia, facand ca sangele si oxigenul sa curga abundent în tesuturile celulitice. Aplicarea simultana a ambelor sisteme (masaj vacumatic si raze infrarosii) aduc beneficii crescute tratamentului, conducand la un tratament anticelulitic si lipolitic de exceptie.

Stimularea sanguina locala

Aplicarea razelor infrarosii vor produce o hiperemie sanguina si limfatica locala cu o crestere a suportului sanguin si, in consecinta, a oxigenului si a metabolicilor activi. Vom obtine, astfel, eliminarea detritusului toxic (grasimi, toxine, etc).

Stimularea terminatiilor nervoase

Actiunea se reflecta in profunzime, datorita patrunderii razelor infrarosii la nivel intern, obtinand in acest fel: lupta impotriva sedentarismului, starilor spasmodice congestive si contractiilor, cresterea puterii leucocitare, cresterea metabolismului local si a proceselor de reparare a tesutului, actiunea calmanta prin efectul direct al radiatiei nervoase, si efecte neurovegetative si viscerale prin iradierea unor portiuni reflexe de tegument.

Efectele fiziologice ale razelor infrarosii

Efectele fiziologice ale razelor infrarosii depind de aplicarea lor locala sau generala asupra organismului. La nivel local, asupra tesutului cutanat, se estimeaza urmatoarele efecte:

    • in mediul celular, la aplicarea caldurii, se creeaza un stimul de trofism al celulelor, tesuturilor si organelor. Aceasta actiune este folosita in dereglari ale cicatrizarii si pentru a conferi troficiate pielii;
    • asupra circulatiei: efect trofic, antiinflamator, antispasmodice;

    Stimulare circulatorie superficiala, care actioneaza asupra glandelor sudoripare si provoaca transpiratia-rezulta diminuare in centimetri. Actiunea asupra terminatiilor nervoase, se produce o sedare sau analgezie, cu rezultate remarcabile in tratamentul durerii.

Aplicarea razelor infrarosii asupra muschiului, produce relaxarea acestuia atat in cazul muschilor cu fibra neteda (antispasmodic), cat si in cazul muschilor cu fibra striata (anticontractant).

La nivel general se observa urmatoarele efecte: o data cu aplicarea razelor infrarosii, se produce o incalzire generala a organismului si o largire a efectelor la nivel local.

Aplicarea locala a razelor infrarosii are ca efect o sedare locala prin intermediul terminatiilor nervoase si o relaxare generalizata in intregul organism.Terapia se executa usor, fara durerea care se resimte la altea tratamente cu vacuum, avnd loc concomitant o terapie anticelulitica, una de drenare si una de lipoliza!

Aplicatii ale terapiei Dermotherm

Dermotherm aduce cu sine toate beneficiile tehnicilor masajului manual: tonifica pielea, stimuleaza circulatia sanguina si limfatica, modeleaza corpul, ajuta la eliminarea toxinelor, relaxeaza si intinereste. Prin intermediul actiunii sale asupra tesutului conjunctiv, trateaza cu succes:
  • Depunerile de grasime si celulita, prin revascularizarea adipocitelor
  • Problemele de circulatie la cresterea metabolismului, cu ajutorul unei hiperemii semnificative
  • Dermalgiile reflexe
  • Contractiile musculare

Preturi Dermotherm® / Termosalud

Nr. sedinte (durata per sedinta*)

Pret

1 sedinta (10 minute)

29 lei

10 sedinte (10 minute)

239 lei

1 sedinta (15 minute)

43 lei

10 sedinte (15 minute)

390 lei

1 sedinta (20 minute)

55 lei

10 sedinte (20 minute)

480 lei

1 sedinta (30 minute)

65 lei

10 sedinte (30 minute)

620 lei

1 sedinta (40 minute)

110 lei

10 sedinte (40 minute)

950 lei

1 sedinta (45 minute)

140 lei

10 sedinte (45 minute)

1.300 lei

* Minutele aferente sedintelor individuale sau din pachete, neconsumate din diferite motive, nu se reporteaza, nu se cumuleaza cu alte terapii.

Call Now Button