Meniu Închide

Dermocell – masaj endermologic

Ce este Dermocell?

Dermocell este un aparat de remodelare corporala si tratament anticelulitic care elimina celulita chiar si in stadiile avansate ale acesteia. Folosirea acestuia are efecte de durata prin impiedicarea formarii de noi depozite de tesut adipos cu aspect de coaja de portocala.

Programari telefonice

Cum actioneaza Dermocell?

Dermocell foloseste metoda non-invaziva si non-agresiva a aspiratiei continue ce stimuleaza microcirculatia la nivelul tesuturilor dermei, imbunatateste limfodrenajul, ajuta la eliminarea mai rapida a lichidelor, toxinelor si grasimilor acumulate in exces, stimuleaza sistemul de irigare arteriale realizand o lipoliza in adancime a straturilor grasoase.
Rezultatele exceptionale se datoreaza actiunii celor doua elemente principale ale Dermocell: sistemul de vacuum si capatul de tratament (key modulul) care maseaza tesutul in profunzime. Capatul de tratament are doua role mobile care actioneaza linear si perpendicular pe zona tratata, imprimand miscari succesive de rulare-palpare cu flux constant si continuu de aspiratie. Miscarea rolelor produce un masaj anticelulitic intens si profund prin framantarea tesutului subcutanat, obtinandu-se o imbunatatire cu 200% a circulatiei sanguine si limfatice. Astfel, se dezvolta o forta suficienta pentru a dezintegra grasimile subcutanate, fara a afecta negativ straturile superioare ale epidermei. Presiunea negativa exercitata genereaza o accelerare a circulatiei sangvine si limfatice Ceea ce se elimina prin endermologie sunt proteinele cu greutate moleculara ridicata care exercita efectul unui film osmotic asupra regiunii(se retin lichide intra si extra cellular) si cresc edemele interstitiale.

Aceste proteine, sedimentele si lichidele retinute sunt eliminate iar drenajul normal si diureza cresc in mod natural.In urmatoarele 24 de ore dupa prima sedinta, eliminarea lichidelor creste cu pana la de doua, chiar de trei ori. Aceasta eliminare poate fi masurata prin dozajul de gliceron-un parametru care indica lipoliza la nivel local. Dupa mai multe sedinta, se va observa o reducere a adipozitatilor care reprezinta o slabire in circumferinta.

Recomandari in utilizarea Dermocell

Terapia are efecte notabile si in tratarea adipozitatilor, vergeturilor, musculaturii supratensionate, a tulburarilor de circulatie periferica, cat si a problemelor tenului: cicatrici cauzate de acnee purulenta, curatare in profunzime a tenului, prevenirea aparitiei ridurilor, hidratare postlifting.

Prin accelerarea microcirculatiei locale, tratamentul cu Dermocell permite refacerea tesutului atrofiat si imbunatateste tonicitatea musculaturii. Straturile de grasime sunt defibrozate si grasimile mai usor de eliminat, retentia de apa si toxine redusa la minim, iar drenajul limfatic accelerat.

Spre deosebire de metodele clasice de vacuum, tratamentul de endermologie este o terapie ce ofera rezultate net superioare in tratarea celulitei. Acesta se adapteaza la sensibilitatea fiecarei persoane in parte, nefiind deloc dureros. Pe parcursul tratamentului de endermologie sunt eliminate riscurile de aparitie de hematoame, rani, vanatai sau crestere a pragului de sensibilitate a zonelor tratate.

Cat dureaza si de cate sedinte este nevoie?

Tratamentul efectiv dureaza 10 – 15 … 30 minute, timp in care un terapeut se va concentra pe zonele cu probleme, dar nu va neglija nici celelalte zone, pentru o stimulare generala a circulatiei si eliminarea apei reziduale. Practica a demonstrat ca rezultatele optime se obtin cu 2-3 tratamente pe saptamana. Sunt necesare 15-20 sedinte, dar primele rezultate obiective incep sa se vada dupa 5-8 sedinte.

Dupa obtinerea rezultatului dorit, sunt necesare tratamente de intretinere, unul la 5-7 zile. Tratarea celulitei trebuie privita ca pe un mod de viata – similar cu ingrijirea parului sau a unghiilor – un lucru pe care trebuie sa-l facem din cand in cand, in primul rand pentru sanatatea noastra, si apoi pentru aspectul corporal.

*Disclaimer:   Rezultatele pot diferi de la persoana la persoana, in functie de carcteristicile particulare ale fiecaruia.

Categoric nu! Prin endermologie se pierd centimetrii, nu kilogramele in plus. Centimetrii care se pierd prin endermologie nu sunt un rezultat al slabirii, ci al remodelarii corporale. Desigur, prin asocierea endermologiei cu o dieta adecvata si/sau exercitii fizice (plus alti adjuvanti, precum electrostimularea sau impachetarile corporale – care ajuta la slabire in kg) se obtin rezultate mult mai spectaculoase, iar aspectul general al pielii si corpului este mult imbunatatit. Nu uita insa sa bei multe lichide – in general dar mai cu seama pe perioada tratamentului, pentru a usura eliminarea toxinelor evacuate din derm si hipoderm prin tratament.

Pentru obtinerea unor rezultate maxime chiar se recomanda combinarea endermologiei cu mai multe terapii. De exemplu: celulita se defibrozeaza cu ajutorul endermologiei si se topeste prin intermediul impachetarilor si electrostimularii.

Procedura este total neinvaziva si este deosebit de igienica, intrucat nu se folosesc geluri sau creme. Pentru confort maxim, in timpul tratamentului se foloseste un costum special care elimina riscul de a se sparge vasele capilare si nici de a se produce vanatai. Pe langa rolul de protectie, costumul Dermocell faciliteaza manevrarea capatului de tratament pe suprafetele tratate.

Terapia nu este recomandata celor care sufera de: hipertensiune, boli ale pielii, alergii, boli infectioase progresive, diabet, cancer, hernie, vene varicoase (se aplica tratamentul in jurul acestora, niciodata direct pe ele), flebita, tromboza, sarcina, medicamente anticoagulante, pseudoatrofie (injectii cu cortizon), proteze metalice.

Call Now Button