Meniu Închide

Criolipoliza CoolTech

Ce este criolipoliza?

Criolipoliza este tratamentul neinvaziv ce foloseste tehnologia criogenarii in vederea eliminarii definitive a stratului de grasime in exces. Eficienta acestei metode de slabire rapida este comparabila cu cea a liposuctiei chirurgicale, insa fara disconfortul asociat.

Programari telefonice

aparat crio cooltech

CoolTech este cel mai performant aparat certificat la nivel mondial (FDA in Statele Unite ale Americii si CE in cadrul Uniunii Europene) ce utilizeaza tehnologia criogenarii, ajungand pana la temperatura de -8° C in mai putin de un minut, reducand astfel posibilitatea aparitiei disconfortului.

Rezultatele acestei metode de slabire rapida sunt uimitoare, eliminandu-se pana la 5 cm in circumferinta pe parcursul a 3 saptamani.

Cum actioneaza Criolipoliza Cooltech?

Modul de actiune: manerul aplicatorului produce un vacuum ce atrage tesutul adipos in interiorul acestuia, reducand astfel circulatia sangvina si facilitand procesul de criogenare; in faza a doua tesutul absorbit in maner este adus la temperatura de -8° C in cca. un minut, procedeu ce va determina eliminarea din organism a grasimilor acumulate pe cale naturala, prin sistemul limfatic.

Durata unei sedinte de tratament este in jur 60 de minute.

*Disclaimer:  Rezultatele pot diferi de la persoana la persoana, in functie de carcteristicile particulare ale fiecaruia.

Pret special: 249 lei sedinta (1 aplicator, ~1 ora)!

Pentru o perioada limitata de timp sedinta de 60 minute pentru un aplicator Crio Cooltech® are pret special.

Cumpara online abonamente si terapii
Achita-le cu cardul de cumparaturi in 4 rate fara dobanda

rate fara dobanda

Preturi Criolipoliza CoolTech®

Mod de actionare/aplicare

Pret

1 aplicator (60 minute)

440 lei

2 aplicatori (60 minute fiecare)

800 lei

3 aplicatori (60 minute fiecare)

1.200 lei

Aplicatorul poate fi pozitionat pe orice zona a corpului care se preteaza la aceasta terapie: abdomen, coapse, fese, etc. conform indicatiilor terapeutului.

Call Now Button