Meniu Închide

Bronzare Organica

Un bronz perfect, fara contraindicatii, fara UV! Fiti frumoase, fiti sexy!!!

Imaginea este cea care conteaza cel mai mult în societatea în care traim, fapt care nu mai este demult un secret pentru nimeni. A fi trendy, ati etala ultimele achizitii în materie de moda si a ignora conceptiile învechite constituie un moft nu doar de sezon…

Industria de infrumusetare este intr-o continua crestere. Tot mai multe persoane sunt preocupate de felul in care arata, de prima impresie pe care o creeaza. Si oare ce poate crea o prima impresie mai buna decat o piele bronzata, un make-up adecvat si o imbracaminte care sa va scoata in evidenta silueta (un spate gol, o piele bronzata, un decolteu bronzat, picioare bronzate …totul emana chic si feminitate).

Fara nicio indoiala, fiecareia dintre noi ne place sa fim bronzate ,un bronz stralucitor fiind sinonim cu o stare de sanatate buna, de spirit, o alura sportiva, ducandu-va cu gandul la vacante exotice. Dar ce ne facem caci atentionarile privind pericolul radiatiilor UV, fie ele naturale sau artificiale, sunt tot mai dese. Acest fapt a fortat cosmetica sa gaseasca metode alternative de bronzare,pentru cererea tot mai mare a clientelei care isi doreste un bronz sanatos. In acest sens, descoperirea DHA (dihidroxiacetonei) a fost o contributie importanta, aceasta fiind un zahar folosit initial ca un ingredient activ in tratarea diabetului. Asadar, nu este crema autobronzanta si nici solar. Cu DHA se obtine insa un bronz uniform, rapid (procedeul de bronzare dureaza doar 10 minute), eficient (este necesara doar o singura sedinta), sanatos si durabil. Pe scurt, este ” ultimul strigat” in materie. Cum este posibil ?

DHA, dihidroxiacetona, este recunoscut a fi cel mai eficient ingredient activ in bronzarea ” sunless “, stand la baza tuturor formulelor de succes, si nu numai, el fiind folosit si in unele produse pentru solar pentru a obtine rezultate mai rapide. Proprietatile sale au fost descoperite inca in anul 1957 intr-un spital de copii din Germania, fiind utilizat in acea perioada in tratamentul depozitarii glicogenului infantil. Doctorii au remarcat ca pe portiunile de piele pe care copii il varsau se forma o culoare maronie, determinandu-i astfel sa faca cercetari mai amanuntite. Aceste cercetari efectuate in anii ’50 stau la baza producerii DHA din zilele noastre.

Totul se desfasoara cat se poate de simplu. Singura conditie: peeling corporal si o piele proaspat spalata, fara urme de crema sau produse de machiaj. Cu ajutorul unui pistol se pulverizeaza pe piele solutia DHA care actioneaza asupra pielii asemanator razelor ultraviolete: odata ajunsa pe stratul epidermic produce un pigment care dispare o data cu exfolierea naturala a pielii, dar fara a usca tegumentele si fara riscuri cancerigene, procedeul putand fi reluat fara contraindicatii, la nesfarsit. Dupa cateva minute, primele rezultate sunt vizibile, continuand sa se accentueze in urmatoarele 4 ore. Bronzul obtinut dureaza 8 pana la 14 zile. Este foarte importanta hidratarea pielii,dupa fiecare dus, in scopul optimizarii rezultatelor.

Procedeul nu are contraindicatii: toata lumea poate sa beneficieze de acest nou mod de bronzare rapid si sanatos, chiar persoanele cu pielea foarte dechisa care la soare se inrosesc, femeile insarcinate, persoanele care vor sa se bronzeze imediat, cele care se bronzeaza mai incet pe anumite parti ale corpului, persoanele care vor sa intretina un bronz deja existent.

Recomandari: dupa sedinta e preferabil ca va imbracati cu haine mai largi si sa nu se faca sport si dus timp de 8 ore dupa sedinta. Bronzul dureaza 8 pana la 12 zile. Pentru mentinere e de preferat o sedinta pe saptamana. Exfolierea inaintea aplicarii si hidratarea dupa aplicare dau bronzului astfel obtinut longetivitate.

Concluzia: nu trebuie sa ajungeti in destinatiile exotice de vacanta pentru a va procura un bronz caracteristic. O singura sedinta de bronzat cu solutia pe baza de DHA si veti avea bronzul obtinut in 15 zile de vacanta in Caraibe. Acest procedeu este disponibil acum si in Romania la PerfectContur!!!

Call Now Button