Meniu Închide

Biomicrocurenti – lifting express

LIFTING EXPRESS-tehnologie aprobata FDA-inventatde un grup de medici din Elvetia si Germania
Microcurentii bio- terapeutici faciali

Tratamentul facial LIFTING EXPRESS- ofera rezultate de la prima sedinţa, in timp ce o serie de 12 tratamente imbunataţeste tonusul facial in medie cu 72%, creste nivelul de colagen cu 14% si circulaţia sanguina cu 38%. Colagenul este componenta majora a stratului profund al pielii si cel care confera tenului fermitate. Cresterea nivelului acestuia este una din premisele majore ale unui tratament de succes pentru eliminarea ridurilor.

Microcurentii bio-terapeutici reprezinta o metoda sigura si dovedita clinic pentru a intinde pielea, inbunatatind tonusul, conturul si textura prin stimularea propriului colagen.
Procedeul este complet non-invaziv ( fara injectii sau operatii). De la primul tratament se pot vedea rezultate, acestea constand in declansarea productiei proprii de colagen si intinderea pielii. Microcurentii bio-terapeutici sunt de fapt niste curenti de slaba intensitate identici cu impulsurile electrice generate de propriul organism care declaseaza reactii chimice la nivel celular. Tratamentul diminueaza dramatic aparitia si existenta “liniilor fine” si a ridurilor, reeducand musculatura fetei. Tonusul pielii si elasticitatea se inbunatatesc datorita productiei crescute de colagen si elastina, care este stimulata de acesti microcurenti. Sunt obtinute o fermitate si o suplete vizibile, lasand pielea revitalizata. Rezultate instantanee, satisfactie imediata!!!
Spre deosebire de lasere, microcurentii bio-terapeutici functioneaza pe toate tipurile de piele.
Recente studii despre microcurenti facute la Universitatea din Washington au indicat o crestere cu 14% a nivelului natural de colagen, sanguine in decursul a 20 de zile. Nici o alta procedura estetica nu poate ajunge atat de aproape de aceste rezultate dovedite fara a avea nici un fel de efect secundar sau advers.
Cu cat exista mai multa piele matura, cu atat mai des este necesar a se performa tratamentul. Tratamentele de intretinere sunt recomandate tuturor categoriilor de varsta.

Rezultate LIFTING EXPRESS-microcurenti BIO-
-lifting facial complet;
-decrispeaza ridurile de expresie;
-reduce ridurile profunde si redefineste ovalul feţei, care devine mai tonifiat si mai tanar;
pentru a contracara fenomenul de imbatranire, pielea este densificata progresiv, inviorata si apariţia pungilor de sub ochi combatuta;
-efectul de lifting se poate vedea rapid: tenul redevine radiant, odihnit, intinerit, anii in plus dispar ca prin farmec.
Tratementul se poate completa /combina cu SPL L900 laser fractionat si tratament de hidratare in profunzime al Madonnei.Rezultatele vor fi cu adevarat deosebite si vizibile de la prima sedinta.

Call Now Button