Meniu Închide

Tratamente Faciale

Cand spunem tratamente faciale ne referim ala un intreg arsenal de terapii cu aplicabilitate pe fata si cu o serie de efecte: lifting facial, reducerea cearcanelor, ridurilor, regenerarea pielii, peeling, etc.

Lifting facial nechirurgical

Este un program echivalent liftingului chirurgical, doar ca este mult mai convenabil economic si nu prezinta riscuri sau complicatii. Terapia consta in sedinte de 15 minute de electrostimulare pe zonele afectate de riduri, cearcane sau lipsa de fermitate. Se aplica in prealabil un ser antirid cu colagen si elastina pe zona din jurul ochilor, frunte , pometi si conturul buzelor. La finalul sedintei de lifting se aplica pe intreaga o crema puternic hidratanta pe intreaga fata.

Efectele terapiei faciale apar imediat. Chiar dupa prima sedinta va veti simti pielea mai hidratata si mai elastica, iar dupa 3-5 sedinte rezultatele vor deveni vizibile: atenuarea ridurilor fine. Se recomanda efectuarea sedintelor intr-un ritm sustinut, preferabil zlnic pentru efecte stabile, de durata.


Tratament de regenerare cu caviar

Extractul de caviar are proprietati nutritive si restauratoare, imbunatateste textura pielii, ii confera elasticitate si tonus. Produsele pe baza de caviar se pot folosi pe orice tip de ten matur. Acestea contin: extract de caviar regenerant si nutrient puternic, liposomi de hidratare (pastreaza apa in piele), extract de alge marine exchilibrant si extract de Ginseng nutrient si revitalizant.

Esenta ochi de caviar – concentrat pentru hranirea si hidratarea zonei delicate a ochilor, cu efecte deosebite asupra ridurilor fine.

Perle cavia luxe – un lichid neuleios, cu o concentratie de 25% extract de caviar; acesta are mare putere de hidratare si un efect rapid de intretinere a pielii. Contine:

  • extract de caviar regenerant si nutrient puternic
  • extract liposomi de hidratare (pastreaza apa in piele)
  • extract de alge marine cu rol echilibrant
  • extract extract de Ginseng cu rol nutrient si revitalizant

Modul de lucru in tratament facial de regenerare cu caviar:

  • se demachiaza pielea
  • se efectueaza un peeling de 5’ cu aparatul cu ultrasunete
  • se aplica in jurul ochilor esenta de ochi, efectul lor amplificandu-se cu ajutorul aparatului cu ultrasunete
  • pe fata se aplica “Perlele de caviar” si se va masa pielea cu aparatul cu ultrasunete, iar la final se va aplica o crema cu caviar puternic hidratanta

Alte tratamente faciale in centrul Perfect Contur:

[one_half]

Mezoterapie virtuala MesoSonix

mezoterapie virtuala mesosonix perfect contur
[/one_half]

[one_half_last]

Oxigen hiperbaric

oxigen hiperbaric
[/one_half_last]

[one_half]

Fotoregenerare faciala

fotoregenerare faciala perfect contur
[/one_half]

[one_half_last]

Microdermabraziune

microdermabraziune
[/one_half_last]

Call Now Button