Meniu Închide

Saptamana usilor deschise

perfect contur saptamana usilor deschise

Desi celor mai multi dintre noi ne pare rau ca vara tocmai s-a terminat, venirea toamnei nu trebuie sa fie un motiv de tristete. Fiecare anotimp isi are momentele sale bune si mai ales promotiile potrivite. Crezi ca te-ai rasfatat culinar mai mult decat trebuia in aceasta vacanta? Au existat momente cand te-ai simtit jenata pe plaja, considerand ca nu esti in cea mai buna forma a ta? Atunci te asteptam in saptamana 19 – 23 septembrie 2016 in salonul Perfect Contur pentru evaluare, discutii cu specialistii si testarea gratuita a terapiilor care ti se potrivesc. Este cunoscut faptul ca nu toti oamenii sunt la fel, ca ritmul metabolismului este diferit de aceea dupa testarea terapiilor vei primi un plan de tratament personalizat astfel incat sa-ti recapeti formele dorite si increderea in propria persoana.

Testarea gratuita a celulitei

diagnosticare-stadiu-celulita

Pentru a putea interveni trebuie mai intai sa stim cum stam, de aceea iti oferim gratuit testarea stadiului celulitei: celulita usoara, medie sau profunda. Daca vrei sa citesti mai multe despre celulita iti recomandam acest articol mai vechi.

Diagnosticarea celulitei se face cu kitul CELL METER ce permite detectarea termografica si localizarea zonelor cu probleme, putandu-se alege tratamentul corespunzator. Masuratorile se pot repeta dupa efectuarea sedintelor de tratament pentru determinarea eficacitatii acestuia.

Terapii de tratare a celulitei

Pensat si vopsit gene + sprancene

Vii sa testezi cele mai eficiente terapii in eliminarea celulitei si pleci cu un nou look! Primele 20 de cliente care se prezinta la salon si indeplinesc toate conditiile necesare participarii la eveniment beneficiaza de tratatie speciala din partea noastra: pensat gratuit. Daca nu ai reusit sa fii suficient de rapida pentru a prinde aceasta oferta iti propunem o reducere semnificativa a pretului, pentru intreaga saptamana, astfel poti avea:

Epilare definitiva SPL

epilare definitiva spl

Chiar daca vremea statului la plaja a trecut asta nu inseamna ca trebuie neglijata epilarea. Stim ca o data cu inceperea scolilor, terminarea concediilor timpul pe care il ai la dispozitie s-a micsorat considerabil de aceea iti recomandam epilarea definitiva, vii o data si apoi gata, ai scapat!

Aparatul de epilare definitiva SPL Yiperion folosit ofera un grad ridicat de siguranta, oferind un tratament precis, rapid, confortabil si eficient, cu rezultate net vizibile chiar dupa prima sedinta.

daca nu ai mai incercat pana acum epilarea definitiva, trebuia sa stii ca nu este bine sa te expui la ultraviolete (soare sau solar) inainte, trebui sa fii proaspat rasa (fara fire de par smulse, nu trebuie sa aplici pe piele creme, lotiuni in ziua epilarii definitive.

Contraindicatii: femei gravide sau care alapteaza, diabetici, pacemaker, fotosensibilitate, epilepsie, vitiligo, lupus, psoriazis si altele pe care le gasiti aici.

Programare si conditii de participare

  Numele *

  Adresa de email

  Telefon *

  Mesaj

  In scopul oferirii unei experiente cat mai placute pentru toti vizitatorii, participarea la evenimentul “Saptamana usilor deschise” este permisa persoanelor care intrunesc cumulativ urmatoarele conditii:

  • are 18 ani impliniti
  • a efectuat o programare in prealabil, fie prin formularul din pagina, fie telefonic la 021 322 32 40
  • apreciaza pagina de facebook a Perfect Contur; daca nu ati facut acest lucru deja, puteti chiar acum
    
  • sa respecte recomandarile personalului in ceea ce priveste pregatirea pentru terapii
  • are un comportament civilizat pe toata durata testarii terapiilor
  • foloseste optiunea “check in” in aplicatia facebook

  Rugam toti participantii la eveniment ca, in masura timpului disponibil, la sfarsitul vizitei sa lase o recenzie in pagina de facebook Perfect Contur sau in locatia Google Maps.

  Locul de desfasurare a evenimentului: Salonul Perfect Contur, B-dul Octavian Goga, nr. 6, bloc M25, scara 3, etaj 2, ap. 60, interfon 60C, Bucuresti.

  Te-ar putea interesa si acestea:

  Call Now Button