Meniu Închide

Incepe-ti vara cu ofertele Perfect Contur

vara cu perfect contur

Vara este un anotimp frumos, dar si dificil in acelasi timp pentru multe femei deoarece este din ce in ce mai greu de ascuns micile imperfectiuni: silueta care nu este chiar cea pe care o dorim, bronzul care lipseste, caci este mai greu sa te bronzezi in biroul de la serviciu, lipsa timpului personal pentru

epilat, ingrijirea tenului.

Mai tii minte promisiunile pe care le-ai facut la inceputul anului, iti amintesti ca ti-ai promis sa fii intr-o forma de invidiat in vara asta?
E momentul sa respecti promisiunea, e monentul sa arati bine!

Salonul de remodelare corporala Perfect Contur vine cu oferte tentante la cele mai utilizate terapii de slabire eficienta, ingrijire*

Criolipoliza Cooltech 249 lei sedinta de 1 ora (1 aplicator)

oferta criolipoliza

Criolipoliza este procedeul prin care poti reduca pana la 5 cm din dimensiunea taliei intr-o singura sedinta afara alte eforturi suplimentare, prin inghetrarea locala a grasimii si fortarea organismului sa o absoarba. Poate fi utilizata in zona abdomenului, dar si pentru grasimea depusa pe fese sau picioare.

Epilare definitiva SPL de la 29 lei

Scapa definitiv de parul inestetic printr-un procedeu usor, rapid si fara efecte secundare: epilarea SPL, acum la preturi fara concurenta!

[table “” not found /]

Pachet antirid doar 59 lei

Pachetul contine sedinta de radiofrecventa contur buze si ochi + SPL (15 flashuri) + program lifting extraforte.

Pachete sedinte VelaSmooth de la 450 lei

Pachet 5 sedinte Velasmooth a cate 20 minute: 450 lei.

Pachet 5 sedinte Velasmooth a cate 30 minute: 550 lei.

Te-ar putea interesa si acestea:

Call Now Button