Meniu Închide

Extensii gene fir cu fir

Ce sunt extensiile fir cu fir?

Extensiile pentru gene fir cu fir sunt, asa cum le spune si numele, reprezinta prelungirea genelor naturale cu unele artficiale, aplicate “fir cu fir” cu ajutorul unui adeziv antialergenic de catre un specialist calificat. Acestea imbogatesc si prelungesc genele naturale, permitand modelarea ori colorarea lor pentru eun efect vizual deosebit.

De ce sa apelezi la acet procedeu?

Este o metoda eficienta de imbunatatire a “starii de bine” avand gene dese, lungi si curbate tot timpul, fara sa mai fie nevoie de aplicarea rimelului si fara grija exprimarii emotiilor care-l deterioreaza. Daca sunt aplicate de catre un specialist genele false pot remodela forma ochilor, facandu-i mai expresivi. Un alt avantaj consta in faptul ca va puteti pastra stilul de viata (sport, inot, etc.) si sa aratati bine in acelasi timp. De departe cel mai mare avantaj consta in gama variata de culori si lungimi de gene care se pot aplica.

Si sa nu uitam de faptul ca veti avea gene siperbe de la prima ora a diminetii fara sa depuneti nici un efort!

Cum sunt aplicate extensiile de gene?

Procesul de aplicare a extensiilor de gene incepe cu selectarea modelului (culoare, lungime, curbura), continua cu o curatare a zonei de lucru, apoi pe fiecare geana natura se aplica cu adeziv special fiecare fir de extensie. Geana inferioara este acoperita cu banda adeziva speciala pentru a o proteja p[e parcursul procedurii de aplicare.

Bine de stiut:

Durata de viata a extensiilor de gene este de cca. o luna, insa din diferite motive este posibil ca unele fire sa se dezlipeasca, de aceea va recomandam sedinte de intretinere, care vor dura mult mai putin decat aplicarea initiala.

Pentru prevenirea deteriorarii extensiilor va facem cateva recomandari de intretinere si comportament:

  • evitati frecarea ochilor
  • curatati ochiul cu grija, fara frecare intensa
  • evitati folosirea produselor uleioase ce pot interactiona/dizolva adezivul
  • evitati folosirea rimelului (practic nici nu mai aveti nevoie)
  • aveti grija la aplicarea si indepartarea lentilelor de contact (tineti de pleoapa, nu de gene!)
  • evitati expunerea la caldura intensa si/sau aburul (cum ar fi de exemplu sauna)

Pret aplicare extensii gene fir cu fir: 300 lei 160 lei.

Programeaza-te, locuri limitate!

Call Now Button