+
Acum spui Adio Celulitei
cu VelaSmooth

Programari 021 322 32 40

VelaSmooth

velasmooth

Celulita este o problema ce afecteaza in special femeile si se manifesta prin formarea de celule adipoase care o data incapsulate de tesut conjunctiv determina multiplicarea si cresterea in volum a lor, fapt ce impinge pielea in sus si creeaza aspectul de „coaja de portocala”. Acest aspect neplacut al pielii este cel mai des inatlnit la nivelul soldurilor, coapselor, abdomenului si genunchilor.

Ce este VelaSmooth?

VelaSmooth este o terapie revolutionara, noninvaziva, de eliminare a celulitei, reprezentand o combinatie de raze infrarosii, role mecanice, radiofrecventa si vacuum pulsant.

Cum actioneaza VelaSmooth?

cum actioneaza velasmooth

VelaSmooth incalzeste pielea in profunzime iar vacuumul si rolele mecanice manipuleaza si netezesc pielea pentru a facilita livrarea sigura a energiei catre tesuturile din profunzime. Impreuna conduc la cresterea metabolismului si a drenajului limfatic, cu consecinte directe asupra reducerii stratului de grasime.

Beneficiile VelaSmooth consta in reducerea circumferintei zonei tratate si un aspect mult mai neted al pielii in zona tratata.

Aparatul poate fi folosit cu succes atat pe zone mici cat si pe zone mari datorita celor doua aplicatoare: aplicatorul de fata si contur si aplicatorul corporal.

Cui se adreseaza VelaSmooth?

Velasmooth se adreseaza tuturor femeilor ce doresc sa scape de efectul „coaja de portocala” pe care il produce celulita si sa aiba o piele neteda, tonifiata. Expresia „sa te simti bine in pielea ta” nu a fost niciodata mai potrivita pana acum decat dupa un tratament complet cu Velasmooth.

Programeaza-te, azi!