+
Tratamente faciale
regenerative

Programari 021 322 32 40

Tratamente Faciale

tratamente-faciale

LIFTING FACIAL NECHIRURGICAL
Este un program care e echivalentul mult mai convenabil, fara riscuri si complicatii si mult mai usor de realizat al liftingului chirurgical. Acesta consta in sedinte a câte 15 minute de micro-electrostimulare, pe zonele afectate de riduri, cearcane, lipsa de fermitate, aplicandu-se in prealabil un ser antirid cu colagen / elastina, pe zona din jurul ochilor, frunte, pometii obrajilor, contur buze. Dupa terminarea fiecarei sedinte de lifting, se aplica pe intreaga fata o crema puternic hidratanta. Efectele apar imediat, chiar dupa prima sedinta va veti simti pielea mai hidratata si elastica, iar dupa 3 sedinte efectul este vizibil, atenuandu-se ridurile fine. Pentru un tratament eficace, sedintele trebuiesc facute in ritm sustinut, pe cat posibil zilnic.

TRATAMENT DE REGENERARE CU CAVIAR
Extractul de caviar are propietati nutritive si restauratoare, imbunatatind textura pielii, conferindu-i elasticitate si tonus. Produsele pe baza de caviar se folosesc la orice tip de ten matur. Aceste produse contin: extract de caviar regenerant si nutrient puternic, liposomi de hidratare (pastreaza apa in piele), extract de alge marine exchilibrant si extract de Ginseng nutrient si revitalizant.
• ESENTA OCHI CAVIAR – Concentrat pt hranirea si hidratarea zonei delicate a ochilor. Are efect spectaculos asupra ridurilor fine.
• PERLE CAVIAR LUXE – este un fluid neuleios cu 25% concentratie de extract de caviar. Are mare putere de hidratare si hranire, cu efect rapid de intretinere a pielii.
CAVIAR LUXE are proprietati nutritive si restauratoare, absoarbe ridurile, reface conturul fetei, imbunatateste textura pielii, conferindu-i elasticitate si tonus.
CAVIAR LUXE contine:
– extract de caviar regenerant si nutrient puternic
– liposomi de hidratare (pastreaza apa in piele)
– extract de alge marine echilibrant
– extract de Ginseng nutrient si revitalizant

Mod de lucru:
– Se demachiaza pielea.
– Se efectueaza un peeling de 5’ cu aparatul cu ultrasunete.
– Se aplica in jurul ochilor esenta de ochi, efectul lor amplificandu-se cu ajutorul aparatului cu ultrasunete.
– Pe fata se aplica “Perlele de caviar”, si se va masa pielea cu aparatul cu ultrasunete, iar la final se va aplica o crema cu caviar puternic hidratanta.